Behandelstoel pedicure twee beendelen, fauteuil de soins avec deux parties de pieds

Behandelstoelen voor pedicures en schoonheidsspecialisten zijn essentiële apparatuur in salons en spa's, omdat ze comfort bieden aan de cliënt en tegelijkertijd ergonomie en functionaliteit bieden voor de behandelaar. Hier zijn enkele belangrijke kenmerken om op te letten bij het kiezen van behandelstoelen voor pedicures en schoonheidsspecialisten:

  1. Verstelbaarheid: Zoek naar stoelen die verstelbaar zijn in hoogte, rugleuning, voetsteun en hoofdsteun. Dit maakt het mogelijk om de stoel aan te passen aan verschillende behandelingen en de voorkeuren van de cliënt en de behandelaar.

  2. Comfort: Kies een stoel met voldoende bekleding en ondersteuning om comfort te bieden aan de cliënt tijdens lange behandelingen. Ergonomisch gevormde kussens en armleuningen helpen vermoeidheid te verminderen en zorgen voor een ontspannen ervaring.

  3. Hydraulische of elektrische bediening: Stoelen kunnen worden bediend met hydraulische pompen of elektrische motoren. Elektrische bediening biedt vaak meer nauwkeurigheid en gemak bij het aanpassen van de stoelpositie, terwijl hydraulische pompen een meer kosteneffectieve optie kunnen zijn.

  4. Gemak van reiniging: Kies stoelen met bekleding die gemakkelijk te reinigen is om hygiëne te waarborgen. Waterbestendige materialen en naadloze bekleding zijn ideaal voor het gemakkelijk reinigen en desinfecteren van de stoel tussen de behandelingen door.

  5. Stabiliteit en duurzaamheid: Zoek naar stoelen met een stevig frame en hoogwaardige materialen die lang meegaan, zelfs bij intensief gebruik in een salonomgeving. Wielen met vergrendelingsmechanismen zorgen voor stabiliteit tijdens de behandelingen.

  6. Functionaliteit: Overweeg extra functies zoals uitklapbare armleuningen, ladekasten voor opslag van benodigdheden, geïntegreerde verwarmings- of massagefuncties, en geïntegreerde lampen voor betere verlichting tijdens behandelingen.

  7. Ruimtebesparend ontwerp: Als de ruimte beperkt is, overweeg dan stoelen met een compact ontwerp of inklapbare functies om ruimte te besparen wanneer ze niet in gebruik zijn.

  8. Stijl en esthetiek: Kies een stoel die past bij de algehele esthetiek van de salon en die aantrekkelijk is voor de cliënten. Er zijn verschillende stijlen, kleuren en materialen beschikbaar om uit te kiezen, van modern tot klassiek.

Door deze factoren in overweging te nemen, kun je behandelstoelen vinden die comfort, functionaliteit en stijl bieden voor zowel pedicures als schoonheidsspecialisten, en die een waardevolle investering zijn voor je salon of spa.

Voor zowel de beginnende ondernemer met een kleine salon of gevorderde professionele ondernemer met een grote tot middelgrote praktijk zijn er zeer degelijke stoelen.

De behandelstoelen zijn onder te verdelen in handmatig, hydraulisch, semi elektrisch en volledig elektrisch bediening. Daarnaast kan de keuze gemaakt worden tussen een of twee beendelen, een verstelbare rugleuning en hoofdsteun met of zonder ventilatiegat.

De verzendkosten van 85,00 euro excl btw zijn inbegrepen.

De levering van de behandelstoelen duurt 3 tot 6 dagen.

© 2016 - 2024 PEDICUREPUNT HEERS | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel