Loupelampen, lampes loupes

Loupelampen, ook wel loepelampen genoemd, zijn essentiële hulpmiddelen voor pedicures omdat ze gedetailleerd werk vergemakkelijken door het bieden van vergroting en beter zicht. Hier zijn enkele belangrijke overwegingen bij het kiezen van een loupelamp voor pedicures:

 1. Vergroting en lenskwaliteit: Kies een loupelamp met een vergroting die geschikt is voor jouw behoeften. Meestal wordt een vergroting tussen 3x en 5x aanbevolen voor pedicurewerk. Zorg er ook voor dat de lens van hoogwaardige kwaliteit is, met helderheid en scherpte voor een nauwkeurig zicht op de details.

 2. Verlichting: Zoek naar een loupelamp met ingebouwde verlichting om het zicht te verbeteren, vooral bij gedetailleerd werk. LED-verlichting is vaak de beste keuze vanwege de helderheid, energie-efficiëntie en de natuurlijke kleurweergave.

 3. Verstelbaarheid: Een loupelamp met verstelbare arm en kop biedt flexibiliteit om de positie en de hoek van de lamp aan te passen aan verschillende werkposities en omstandigheden.

 4. Stabiliteit: Zorg ervoor dat de loupelamp stabiel blijft wanneer hij in de gewenste positie is geplaatst. Een stevige basis en goed ontworpen scharnieren zijn belangrijk om wiebelen te voorkomen tijdens het werken.

 5. Ergonomie: Kies een loupelamp die ergonomisch ontworpen is, met aandacht voor comfort en gebruiksgemak tijdens lange werksessies. Een goed ontworpen lamp vermindert vermoeidheid en belasting van de ogen en nek.

 6. Duurzaamheid: Investeer in een loupelamp van hoogwaardige materialen die lang meegaat, zelfs bij intensief gebruik in een professionele omgeving. Een duurzame lamp is een goede investering op lange termijn.

 7. Extra functies: Overweeg extra functies zoals ingebouwde lenzen van verschillende sterktes voor aanpassing aan verschillende behoeften van de pedicure, of een klembevestiging om de lamp aan een tafel of werkstation vast te zetten.

 8. Hygiëne: Kies een loupelamp met gemakkelijk te reinigen oppervlakken om hygiëne te waarborgen, vooral in een omgeving waarin hygiëne een prioriteit is, zoals een pedicuresalon.

Door deze overwegingen in gedachten te houden, kun je een loupelamp vinden die voldoet aan jouw specifieke behoeften als pedicure en die helpt om nauwkeurig en comfortabel te werken.

 • -17%

  Ambulante Loupelamp
  Ambulante Loupelamp

  Ambulante Loupelamp “Amadeus”

  Als je aangenaam verrast wil worden door het bedieningsgemak tijdens de behandeling dan ga je voor de Amadeus Ambulante loupelamp van P Clinic.

  Deze Amadeus loupelamp heeft zeer aangename…

  € 41,95 € 34,95
 • -15%

  Loupelamp “Bach” 5 Diopter Rond Model
  Loupelamp “Bach” 5 Diopter Rond Model

  Loupelamp “Bach” 5 Diopter Rond Model

  Het nieuwste model LED ronde loupelamp Bach uit de Classic Clinic serie is werkelijk alles wat je van een loupelamp mag verwachten, robuust en een hoog design gehalte en zeer zuinig in…

  € 109,00 € 93,00
 • -15%

  Loupelamp “Matheo” 5 Diopter met Handgreep
  Loupelamp “Matheo” 5 Diopter met Handgreep

  Loupelamp “Matheo” 5 Diopter met Handgreep

  Het nieuwste model LED ovale loupelamp “Matheo” uit de Classic Clinic serie is werkelijk alles wat je van een loupelamp mag verwachten, robuust en een hoog design gehalte en zeer…

  € 119,00 € 101,00
 • -15%

  Loupelamp “Mozart” 5 Diopter Rechthoekig Model met Handgreep
  Loupelamp “Mozart” 5 Diopter Rechthoekig Model met Handgreep

  Loupelamp “Mozart” 5 Diopter Rechthoekig Model met Handgreep

  Het nieuwste model LED rechthoekige loupelamp Mozart uit de Classic Clinic serie is werkelijk alles wat je van een loupelamp mag verwachten, robuust en een hoog…

  € 124,00 € 105,00
 • Rolstatief voor loupelampen
  Rolstatief voor loupelampen

  Stabiel rolstatief

  5 wieltjes

  € 44,00
 • Rolstatief, 6 wieltjes, zware uitvoering
  Rolstatief, 6 wieltjes, zware uitvoering

  Rolstatief

  6 wieltjes

  Zware uitvoering

  € 68,00
© 2016 - 2024 PEDICUREPUNT HEERS | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel