Freeskopjes, des fraises

Freeskopjes, ook wel bekend als frezen of boortjes, zijn kleine opzetstukken die worden gebruikt in pedicuremotoren om verschillende voetbehandelingen uit te voeren, zoals het verwijderen van eelt, het vijlen van nagels, het gladmaken van de huid en het behandelen van andere voetproblemen. Hier zijn enkele veelvoorkomende soorten freeskopjes die pedicures gebruiken:

 1. Diamantfreeskopjes: Deze kopjes zijn bedekt met kleine diamantdeeltjes en worden gebruikt voor het verwijderen van eelt en het vijlen van dikke nagels. Ze zijn duurzaam en effectief bij het verwijderen van harde huid en kunnen worden gebruikt voor precisiewerk.

 2. Schuurbandjes: Schuurbandjes zijn opzetstukken met een schuurpapieroppervlak en worden gebruikt voor het vijlen en polijsten van nagels en het gladmaken van de huid. Ze zijn verkrijgbaar in verschillende grofheden, afhankelijk van de gewenste mate van exfoliatie.

 3. Carbide freesjes: Carbide freesjes zijn gemaakt van een hard metaallegering en worden gebruikt voor het verwijderen van eelt en het vijlen van nagels. Ze zijn duurzaam en effectief bij het verwijderen van dikke lagen eelt en kunnen worden gebruikt voor snelle resultaten.

 4. Siliconen freesjes: Deze zachte, flexibele kopjes zijn gemaakt van siliconen en worden gebruikt voor het polijsten en gladmaken van de huid. Ze zijn ideaal voor het behandelen van gevoelige of beschadigde huid en kunnen ook worden gebruikt voor het aanbrengen van nagellak of nagelriemolie.

 5. Polijstkopjes: Polijstkopjes zijn opzetstukken met een glad oppervlak en worden gebruikt voor het polijsten en glanzend maken van nagels na het vijlen. Ze kunnen worden gebruikt voor het creëren van een gladde, glanzende afwerking op natuurlijke nagels of kunstnagels.

 6. Freeshouders en adapters: Naast de verschillende soorten freeskopjes zijn er ook diverse houders en adapters beschikbaar om de kopjes aan te sluiten op de pedicuremotor. Zorg ervoor dat je de juiste houder of adapter gebruikt voor de freeskopjes die je hebt.

Het is belangrijk om de juiste freeskopjes te kiezen op basis van de specifieke behoeften van de cliënt en de behandeling die wordt uitgevoerd. Zorg er ook voor dat de freeskopjes van hoogwaardige kwaliteit zijn en regelmatig worden gereinigd en gedesinfecteerd tussen cliënten door om de verspreiding van infecties te voorkomen.

Keramische freeskopjes zijn speciale opzetstukken die worden gebruikt in pedicuremotoren voor verschillende voetbehandelingen, zoals het vijlen van nagels, het verwijderen van eelt en het gladmaken van de huid. Deze freeskopjes zijn gemaakt van keramiek, een duurzaam en slijtvast materiaal dat geschikt is voor gebruik in pedicurepraktijken. Hier zijn enkele kenmerken en voordelen van keramische freeskopjes:

 1. Duurzaamheid: Keramische freeskopjes zijn uiterst duurzaam en bestand tegen slijtage, waardoor ze lang meegaan bij intensief gebruik. Ze behouden hun scherpte en effectiviteit gedurende langere tijd, waardoor ze een kosteneffectieve keuze zijn op de lange termijn.

 2. Slijtvastheid: Keramische materialen hebben een hoge slijtvastheid, wat betekent dat ze bestand zijn tegen abrasieve materialen zoals nagels en eelt. Dit maakt keramische freeskopjes zeer effectief bij het vijlen en verwijderen van harde, dikke lagen eelt en nagels.

 3. Hittebestendigheid: Keramiek heeft uitstekende hittebestendige eigenschappen, waardoor keramische freeskopjes minder gevoelig zijn voor oververhitting tijdens gebruik. Dit is vooral handig bij langdurige behandelingen waarbij de freeskopjes warm kunnen worden.

 4. Hygiëne: Keramische freeskopjes zijn gemakkelijk te reinigen en te desinfecteren tussen cliënten door, waardoor ze hygiënisch en veilig in gebruik zijn. Ze kunnen worden gereinigd met water en zeep of gedesinfecteerd met alcohol of een ander desinfectiemiddel.

 5. Effectiviteit: Vanwege hun scherpte en precisie zijn keramische freeskopjes zeer effectief bij het vijlen, polijsten en gladmaken van nagels en huid. Ze bieden een gladde afwerking en een professioneel resultaat bij pedicurebehandelingen.

Het is belangrijk om de juiste keramische freeskopjes te kiezen op basis van de specifieke behoeften van de cliënt en de behandeling die wordt uitgevoerd. Zorg er ook voor dat de freeskopjes van hoogwaardige kwaliteit zijn en regelmatig worden gereinigd en gedesinfecteerd om de verspreiding van infecties te voorkomen.

 

 

per pagina
 • Instrumenten en frezenborsteltje
  Instrumenten en frezenborsteltje
  € 3,50
 • Frezenborstel
  Frezenborstel
  € 4,95
 • Frezenborstel plat
  Frezenborstel plat
  € 3,30
 • Freesbakje met Tray en Deksel Transparant
  Freesbakje met Tray en Deksel Transparant
  € 8,50
 • Freesjes staander ,STERI-SAFE PRO voor ultrasoon
  Freesjes staander ,STERI-SAFE PRO voor ultrasoon
  € 22,99
 • Freesbakje met Tray en Deksel
  Freesbakje met Tray en Deksel
  € 8,50
 • Busch Frezendoosje 24x
  Busch Frezendoosje 24x
  € 3,50
 • Frezen Doos voor 30 Frezen met deksel
  Frezen Doos voor 30 Frezen met deksel
  € 8,50
 • -26%

  5 delige professionele frezenset + doosje
  5 delige professionele frezenset + doosje
  € 77,00 € 57,00
 • 12 Delige Podomonium Frezenset
  12 Delige Podomonium Frezenset
  € 79,00
 • Frezentester
  Frezentester
  € 5,00
 • Borstelfreesje
  Borstelfreesje
  € 2,99
 • Busch Keramisch frees K433X 023 (X vertanding)
  Busch Keramisch frees K433X 023 (X vertanding)
  € 29,99
 • Busch Keramisch K426X 023
  Busch Keramisch K426X 023
  € 29,99
 • Busch keramisch k433GQSR/023
  Busch keramisch k433GQSR/023
  € 29,99
  1 - 15 van 49 resultaten
 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
© 2016 - 2024 PEDICUREPUNT HEERS | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel