Anti druk Wol, Laine de pied

 

Anti-drukwol, ook wel bekend als viltwol of drukontlastende wol, is een veelgebruikt product in de pedicure- en podologiepraktijk. Het wordt gebruikt om drukpunten op de voeten te beschermen en te verzachten, zoals bij eeltplekken, likdoorns, blaren, of ter preventie van wrijving bij het dragen van schoenen. Hier zijn enkele belangrijke aspecten van anti-drukwol:

 1. Materiaal: Anti-drukwol is meestal gemaakt van 100% zuiver schapenwol. Deze wol heeft van nature een veerkrachtige en zachte structuur, waardoor het comfortabel is om te dragen en een goede bescherming biedt tegen druk en wrijving.

 2. Gebruik: Anti-drukwol wordt op de pijnlijke plekken op de voeten aangebracht om bescherming te bieden tegen wrijving en druk. Het kan worden gebruikt in verschillende vormen, zoals plakjes, vellen of strengen, afhankelijk van de specifieke behoeften van de cliënt.

 3. Toepassingen: Anti-drukwol wordt gebruikt voor diverse toepassingen, waaronder het beschermen van eeltplekken, likdoorns, blaren, en ter preventie van wrijving bij het dragen van schoenen die ongemak veroorzaken.

 4. Ademend vermogen: Hoogwaardige anti-drukwol is ademend, wat betekent dat het de luchtcirculatie rond de voeten niet belemmert. Dit helpt bij het voorkomen van overmatig zweten en het behoud van een gezonde huid.

 5. Verwijderen en vervangen: Anti-drukwol moet regelmatig worden verwijderd en vervangen, vooral als het nat of vuil wordt. Het is belangrijk om de huid te reinigen en te drogen voordat je nieuwe anti-drukwol aanbrengt om infecties te voorkomen.

 6. Combinatie met andere behandelingen: Anti-drukwol kan worden gebruikt als aanvulling op andere pedicurebehandelingen, zoals het verwijderen van eelt of likdoorns. Het biedt comfort en bescherming tijdens het genezingsproces.

 7. Advies aan cliënten: Het is belangrijk om cliënten goed te informeren over het juiste gebruik van anti-drukwol en eventuele andere aanvullende behandelingen of preventieve maatregelen die ze moeten nemen om hun voeten gezond te houden.

Anti-drukwol is een veelzijdig en effectief product dat kan helpen om ongemak en pijn aan de voeten te verminderen. Het is een waardevolle toevoeging aan de praktijk van pedicures en podologen voor het bieden van comfort en bescherming aan hun cliënten.

Wanneer : 

 • (Opkomende of ontstane) blaren waarbij de huid nog intact is
 • Branderig gevoel onder de bal van de voet
 • Pijnlijke drukplekken
 • Ter ontlasting bij een hielspoor 
 • Pijn bij hielpijn
 • Bij stootnagels aan de voet door het sporten
 • Drukplekken tussen en onder de tenen of onder de bal van de voet

Voor iedereen die anders met pijnlijke voeten de dag door moet komen, ook wandelaars en sporters !!!

Wanneer u allergisch bent voor Lanoline kan het aanleiding geven tot het ontstaan of toenemen van eczeem.


La laine de randonnée Haspengouw est composée à 100% de laine de mouton de mouton de la région de Haspengouw, sans additifs chimiques ni traitements.
Le matériau est doux, contient de la lanoline (graisse de laine) et vous donne la sensation de marcher sur des nuages.Fournit des pieds chauds en hiver et se refroidit en été. La laine anti-pression ramollit les cloques et prévient les cloques. Les travaux soulagent la pression et préservent les ongles des pieds et des ongles.Pour quiLes produits anti-pression WandelWol conviennent aux randonneurs, aux athlètes, aux acheteurs et aux personnes qui ont peu de graisse sous les pieds, les pieds froids, les cors douloureux entre ou autour des orteils, les orteils d'hiver, l'éperon de talon et, sous une sensation de brûlure, sous la plante du pied. Pour prévenir les ongles traumatisés pendant l'exercice ou les promenades sur de longues distances.Randonnée laine-laine absorbe la transpiration et ventile. La laine anti-pression WandelWol assure des pieds chauds en hiver et se refroidit en été. Le fait de marcher avec de la laine apaise les ampoules et prévient les ampoules. La laine anti-pression WandelWol est également utilisée pour les orteils et les éperons de talon en hiver. Ne guérit pas, mais apaise.

 • -14%

  PedicurepuntHeers anti druk Wol 20 gr
  PedicurepuntHeers anti druk Wol 20 gr

  PH Anti Druk Wol

  PH Anti Druk Wol bestaat uit 100% schapenwol (Texelaar ), zonder chemische toevoegingen of bewerkingen. Het is zacht en bevat lanoline (wolvet) Waardoor u met een zacht gevoel kunt stappen.

  De wol wordt op…

  € 5,25 € 4,50
© 2016 - 2024 PEDICUREPUNT HEERS | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel