Pedicuremotoren nattechniek

Een pedicuremotor, ook wel bekend als een pedicuremachine of een pedicurefrees, is een elektrisch gereedschap dat pedicures gebruiken om verschillende voetbehandelingen uit te voeren, zoals het knippen en vijlen van nagels, het verwijderen van eelt en likdoorns, en het gladmaken van de huid. Bij het kiezen van een pedicuremotor zijn er verschillende factoren waarmee je rekening moet houden:

 1. Vermogen: Kies een pedicuremotor met voldoende vermogen om effectief te zijn bij het uitvoeren van verschillende behandelingen. Het vermogen wordt meestal uitgedrukt in wattage, waarbij hogere wattages over het algemeen krachtiger zijn.

 2. Snelheid: Zoek naar een pedicuremotor met instelbare snelheden, zodat je de snelheid kunt aanpassen aan het type behandeling en de gevoeligheid van de huid van de cliënt. Voor fijnere taken zoals het vijlen van nagels is een lagere snelheid geschikt, terwijl voor het verwijderen van eelt een hogere snelheid nodig kan zijn.

 3. Veiligheid: Controleer of de pedicuremotor is uitgerust met veiligheidsfuncties zoals een oververhittingsbeveiliging en een veiligheidsschakelaar om ongelukken te voorkomen. Een goede pedicuremotor heeft ook een ergonomisch ontwerp dat comfortabel is om te gebruiken en vermoeidheid van de handen en polsen vermindert.

 4. Accessoires: Zorg ervoor dat de pedicuremotor wordt geleverd met een verscheidenheid aan accessoires en opzetstukken die geschikt zijn voor verschillende behandelingen, zoals frezen voor het verwijderen van eelt, slijpkoppen voor het vijlen van nagels, en polijstkoppen voor het gladmaken van de huid.

 5. Hygiëne: Kies een pedicuremotor met gemakkelijk te reinigen oppervlakken en accessoires die kunnen worden gedesinfecteerd tussen cliënten door. Dit helpt om de verspreiding van infecties te voorkomen en zorgt voor een hygiënische werkomgeving.

 6. Bij het kiezen tussen een natfrees en een droogfreestoestel voor pedicures, zijn er verschillende factoren waarmee je rekening moet houden, afhankelijk van je behoeften en voorkeuren:

 7. Type behandelingen: Natfreestoestellen maken gebruik van water om warmte te verminderen en stof te minimaliseren tijdens het frezen. Dit kan handig zijn bij het verwijderen van eelt of bij langdurige behandelingen. Droge freestoestellen daarentegen produceren geen waternevel en kunnen beter geschikt zijn voor precisiewerk, zoals het vijlen van nagels.

 8. Hygiëne: Natfreestoestellen kunnen de verspreiding van stof verminderen en de huid koelen tijdens behandelingen. Het gebruik van water kan echter ook hygiënische uitdagingen met zich meebrengen, omdat vochtige omgevingen bacteriën kunnen bevorderen. Droge freestoestellen zijn gemakkelijker schoon te maken en te desinfecteren tussen cliënten door.

 9. Het belangrijkste is om te overwegen welk type freestoestel het meest geschikt is voor de behandelingen die je uitvoert, de hygiënische eisen van je salon, en je persoonlijke voorkeuren. Het kan ook nuttig zijn om recensies te lezen en advies in te winnen bij andere pedicures om te bepalen welk type freestoestel het beste past bij jouw behoeften.

 10. Veiligheid: Bij natfreestoestellen moet je extra voorzichtig zijn om elektrische veiligheid te waarborgen, omdat water en elektriciteit een potentieel gevaarlijke combinatie kunnen vormen. Droge freestoestellen hebben over het algemeen minder risico op elektrische problemen, maar het is nog steeds belangrijk om veiligheidsmaatregelen te nemen.

 11. Geluidsniveau: Sommige pedicuresalons geven de voorkeur aan droge freestoestellen vanwege het lagere geluidsniveau in vergelijking met natfreestoestellen, die soms lawaaierig kunnen zijn vanwege het geluid van het water en de motor.

 12. Kosten: De kosten van nat- en droogfreestoestellen kunnen variëren afhankelijk van het merk, de functies en de kwaliteit. Over het algemeen zijn natfreestoestellen vaak iets duurder vanwege de toevoeging van waterkoelingssystemen.

Hier de merken die wij verkopen :

 BAEHR 

Zeer betrouwbaar, compact en licht

De S2000 is uitgerust met LED’s op het handstuk voor perfecte verlichting en een koelsysteem dat zorgt voor een aangenaam handgevoel tijdens het werk. Op het handstuk bevindt zich een aan-uit knop.

 jetspray en masterspray

 

 HADEWE 

Prijs-kwaliteit zeer goed

Interne spray

Werken met gedemineraliseerd water

 

 PODOMONIUM

Prijs-kwaliteit zeer goed 

6 - 7 klanten per dag

Met externe spray

Lage onderhoud en reparatiekosten

 

-   R&S PEDICUREMOTOR

Sterke motor ( 15 klanten per dag )

betrouwbaar

Lage onderhoud en reparatiekost

Externe spray

 

 

U kunt ook leasen. Tegen een laag bedrag per maand kunt u salonapparatuur leasen. U blijft liquide, en houdt geld over.

 

DE GARANTIE OP FREESTOESTELLEN EN HANDSTUKKEN TELT ENKEL VOOR FABRIEKSFOUTEN EN NIET VOOR VERKEERD GEBRUIK 

Bij Hadewe is 2 jaar garantie, bij Podomonium, R&S is 2 jaar garantie mits het een onderhoud en nazicht krijgt al het toestel een jaar in gebruik is.

TIJDENS DE  GARANTIE ZIJN DE VERZENDKOSTEN VOOR DE KLANT BIJ EEN REPARATIE.

Bij een reparatie worden 25 euro excl btw nazichtskosten aangerekend.

Voor een onderhoud en reparatie sturen wij het toestel op naar de leveranciers.

Dit kan een tot twee weken duren.

U krijgt van ons GRATIS een vervangtoestel ter beschikking

Welke vloeistof?

Er zijn tal van vloeistoffen verkrijgbaar bij de groothandel. Iedere vloeistof heeft een andere samenstelling.

Het is dus logisch dat niet iedere vloeistof geschikt is voor je apparaat. Wanneer je de verkeerde vloeistof gebruikt, kan dit leiden tot ernstige schade aan je machine.

Fabrikanten van pedicure-apparaten hebben hun machine ontworpen vanuit een bepaalde overtuiging. Hier is dus rekening gehouden met 1 bepaalde soort vloeistof. De meeste fabrikanten geven duidelijk aan in hun gebruikershandleiding welke vloeistof het meest geschikt is.

De basis voor iedere sprayvloeistof is gedemineraliseerd water.

Gedemineraliseerd Water

Gedemineraliseerd water, of korter demiwater, is water waaruit alle zouten die in leidingwater aanwezig zijn, verwijderd zijn.

Omdat destillatie een tijdrovend en energieverslindend proces is, wordt door pedicures vooral enkelvoudig gedemineraliseerd water gebruikt. Dit water wordt bereid door water dat nog wel ionen bevat over een ionenwisselaar-mengbed te leiden. Hierbij worden alle kationen en anionen verwijderd.

Een nadeel van gedemineraliseerd water is dat zich in de ionenwisselaar algengroei kan voordoen bij niet continu gebruik. U dient zich dus te realiseren dat gedemineraliseerd water niet steriel is. 

Het water dat het meest geschikt is voor een pedicure-apparaat heeft een geleidbaarheid (vervuiling) tussen de 5 en 8 Micro Siemens. Deze is verkrijgbaar bij uw groothandel. Gebruik nooit gedemineraliseerd water uit de supermarkt o.i.d. Omdat dit water lang niet zo gezuiverd is dan het water van uw groothandel.

Sprayvloeistof

Sprayvloeistof is in de basis gedemineraliseerd water met een toevoeging van alcohol. Hierdoor word het water “dunner” en levert het een mooiere nevel op.

Naast de mooiere nevel wordt het te bewerken oppervlak gedesinfecteerd. Deze vloeistof is speciaal ontwikkeld voor het gebruik met dentale handstukken, zoals NSK, W&A, Bien Air enz.

Sprayvloeistof met een geurtje

Naast de neutrale sprayvloeistof zijn er sprayvloeistoffen op de markt met een geurtje. Als basis gebruikt men hiervoor neutrale sprayvloeistof. Hier wordt een etherische olie aan toegevoegd.

Behalve een mooiere nevel, verspreid deze vloeistof dus ook nog een aangename geur.

Het nadeel van deze vloeistof is wel dat de geurmoleculen zich kunnen gaan binden (aan elkaar klitten) waardoor er verstoppingen in het spraysysteem kunnen ontstaan. Sprayvloeistoffen met een geurtje zijn daarom enkel geschikt voor apparaten met een externe spray. Denk hierbij aan orthofex of podomonium.

 

per pagina
 • -15%

  Podomonium Ecomonium Plus
  Podomonium Ecomonium Plus

  Deze nattechniek pedicure motor heeft druk en draai toetsen waarvan het toerental eenvoudig is te regelen d.m.v. een luxe draaiknop tot maximaal 40000 toeren.
  Bij het spray vloeistof reservoir zit een handig LED-licht zodat u…

  € 549,00 € 469,00
 • -17%

  Podomonium Ecomonium Plus +frezenset twv € 49,00
  Podomonium Ecomonium Plus +frezenset twv € 49,00

  Deze nattechniek pedicure motor heeft druk en draai toetsen waarvan het toerental eenvoudig is te regelen d.m.v. een luxe draaiknop tot maximaal 40000 toeren.
  Bij het spray vloeistof reservoir zit een handig LED-licht zodat u…

  € 598,00 € 499,00
 • -17%

  Set Podomonium plus + pedicuremotor tas
  Set Podomonium plus + pedicuremotor tas

  Pedicuremotor Tas Ballerina met Schouderriem

  Wil je vandaag met je Pedicurekoffer naar je client of maken we het super makkelijk vandaag?

  Van P Clinic hebben ze een speciale tas laten maken waar bijna elke pedicuremotor in…

  € 638,00 € 529,00
 • -21%

  PodoMonium Dolphin Nattechniekmotor
  PodoMonium Dolphin Nattechniekmotor

  PodoMonium Dolphin Nattechniekmotor Pedicuremotor

  Mooie lichte pedicuremotor die ook ideaal is voor ambulant gebruik.

  •40.000 rpm.
  •Regelbaar toerental.
  •Ledlight.
  •Uitneembare tank.
  •Deelbaar handstuk.
  •24 maanden…

  € 599,00 € 475,00
 • -21%

  Podomonium economium + draadloze voetpedaal twv €119,00
  Podomonium economium + draadloze voetpedaal twv €119,00

  BeschrijvingPodoMonium Ecomonium Nattechniekmotor Pedicuremotor Nieuw Model40.000 rpm.
  Regelbaar toerental.
  Draairichting Links/Rechts
  Ledlicht bij de vloeistoftank.
  Uitneembare tank.
  Deelbaar handstuk.
  Siliconen bekleed…

  € 568,00 € 448,00
 • -16%

  Podomonium economium
  Podomonium economium

  BeschrijvingPodoMonium Ecomonium Nattechniekmotor Pedicuremotor Nieuw Model40.000 rpm.
  Regelbaar toerental.
  Draairichting Links/Rechts
  Ledlicht bij de vloeistoftank.
  Uitneembare tank.
  Deelbaar handstuk.
  Siliconen bekleed…

  € 449,00 € 379,00
 • -17%

  Wizard Draadloos Voetpedaal voor Podomonium , Orthofex, Hadewe ....
  Wizard Draadloos Voetpedaal voor Podomonium , Orthofex, Hadewe ....

  eschrijvingPodomonium introduceert een draadloze voetpedaal Wizard voor uw Pedicuremotor , dit draadloos voetpedaal Wizard past op alle Pedicuremotoren zoals alle Podomonium motoren en de Orthofex motoren & PodoBreeze , Hadewe…

  € 119,00 € 99,00
 • -19%

  Set R&S freestoestel + eerste onderhoud gratis
  Set R&S freestoestel + eerste onderhoud gratis

  Deze set bevat :

  - R&S Pedicuremotor GL 40000 tpm 2 jaar garantie m.u.v. handstuk 1e jaarlijkse servicebeurt gratis

  ∙ 40000 tpm
  ∙ 2 jaar garantie op de motor
  ∙ 1 jaar garantie op het handstuk

  Een zeer compact design en…

  € 850,00 € 690,00
 • Pedicure motor Jetspray LCD |NEW PDL40)
  Pedicure motor Jetspray LCD |NEW PDL40)

  Kenmerken van de Jetspray LCD:

  ∙ Overzichtelijk display en makkelijk te onderhouden
  ∙ Een NSK motor met 40.000 tpm
  ∙ Vrij te programmeren geheugenpositie voor toerental en draairichting
  ∙ Tiptoets voor Links of Rechts…

  € 2.765,00
 • Jetspray LCD Pododent I Pedicuremotor Nattechniek
  Jetspray LCD Pododent I Pedicuremotor Nattechniek

  De Jetspray heeft een volledig nieuw design gekregen gebaseerd op de Masterspray Touch. Qua functionaliteiten beschikt de Jetspray over de vertrouwde interne spray en betrouwbare compressor. Daarnaast is de Jetspray extreem licht…

  € 2.150,00
 • MASTERSPRAY TOUCH NT100
  MASTERSPRAY TOUCH NT100

  Deze pedicure motor is er voor de professionele gebruiker, heeft een hoogstaande kwaliteit met tandheelkundige motor en handstuk en beschikt over een elektronische aanpasbare spray. Deze pedicure motor is voorzien van een touch…

  € 3.095,00
 • -8%

  Freestoestel Mastermobile Spray NT100 Led (inclusief tas en bedieningspedaal)
  Freestoestel Mastermobile Spray NT100 Led (inclusief tas en bedieningspedaal)

  BeschrijvingFreestoestel Mastermobile Spray NT100 Led (inclusief tas en bedieningspedaal)

  Maakt ambulant werken nog gemakkelijker!Licht en compact apparaat met hoge functionaliteit. Met zijn 2,7 kg een lichtgewicht die snel…

  € 3.595,00 € 3.295,00
 • -15%

  BAEHR TEC S2000 Spray pedicuremotor
  BAEHR TEC S2000 Spray pedicuremotor

  Voetverzorgingsapparaat BAEHR TEC S 2000 - spraytechnologie

  Ultralicht - sterke verlichting - perfecte ergonomie

  Leasing mogelijk vanaf 64 euro excl btw per maand

  Vrijwel slijtagevrije, borstelloze dubbelkopcompressor van de…

  € 2.995,00 € 2.555,00
 • -6%

  ECO HADEWE SPRAY NATTECHNIEK PEDICUREMOTOR
  ECO HADEWE SPRAY NATTECHNIEK PEDICUREMOTOR

  *Kwalitatief hoogwaardige pedicuremotor met spraytechniek van Hadewe voor een gunstige prijs

  De Hadewe Eco spray is voorzien van een display en tiptoetsen met diverse functies waaronder een pauze- en een reinigingsfunctie.

  5 - 6…

  € 1.299,00 € 1.219,00
 • -8%

  SPR5 HADEWE NATTECHNIEK PEDICUREMOTOR
  SPR5 HADEWE NATTECHNIEK PEDICUREMOTOR

  *Freestoestel met zeer fijne en goed regelbare verneveling voor de pedicure die thuis werkt of aan huis gaat.

  Ong 8 - 9 klanten per dag
  *Gewicht 3.5 kg.
  *draait links/rechts
  *regelbaar toerental tot 40.000 t/m.
  *Afmetingen B 245…

  € 1.519,00 € 1.399,00
  1 - 15 van 19 resultaten
 • 1
 • 2
© 2016 - 2024 PEDICUREPUNT HEERS | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel