-15%

Artikel 19 van 39

Podiaspray Pododent EVO Pedicuremotor Nattechniek

€ 2.395,00 € 2.045,00 (exclusief btw)

De Podiaspray Pedicuremotor Pododent EVO Double LED is een geavanceerd en innovatief apparaat dat speciaal is ontworpen voor professionele pedicures. Met zijn krachtige prestaties en unieke functies zorgt deze motor voor een effectieve en comfortabele pedicure-ervaring, zowel voor de behandelaar als voor de cliënt.

Enkele kenmerken van de Podiaspray Pedicuremotor Pododent EVO Double LED zijn:

  1. Dubbele LED-verlichting: Deze motor is uitgerust met dubbele LED-verlichting, waardoor u een helder en goed zicht hebt op het behandelgebied. De verlichting helpt bij het nauwkeurig uitvoeren van pedicuretaken, zelfs in donkere of slecht verlichte omgevingen.

  2. Krachtige prestaties: De Pododent EVO Double LED-motor biedt indrukwekkende prestaties voor verschillende pedicurebehandelingen. Met zijn sterke en stille aandrijving kunt u moeiteloos eelt verwijderen, nagels bijwerken en de huid polijsten, met consistente en betrouwbare resultaten.

  3. Verstelbare snelheid: U kunt de snelheid van de motor aanpassen aan uw specifieke behoeften en voorkeuren. Met de verstelbare snelheidsregeling heeft u volledige controle over de motor, waardoor u de flexibiliteit hebt om de snelheid aan te passen aan verschillende behandelingen en technieken.

  4. Geïntegreerd spuitstuk: De Pododent EVO Double LED is voorzien van een handig geïntegreerd spuitstuk voor het aanbrengen van vloeistoffen. Hiermee kunt u eenvoudig water, desinfectiemiddelen of andere verzorgingsproducten tijdens de behandeling gebruiken, wat zorgt voor een efficiënte en hygiënische werkwijze.

  5. Ergonomisch ontwerp: Deze pedicuremotor is ontworpen met het oog op comfort en gebruiksgemak. Het ergonomische handstuk ligt comfortabel in de hand en vermindert vermoeidheid tijdens langere behandelingen. Daarnaast zorgen de intuïtieve bedieningselementen voor een moeiteloze en gebruiksvriendelijke ervaring.

De Podiaspray Pedicuremotor Pododent EVO Double LED biedt de perfecte combinatie van functionaliteit, verlichting en prestaties. Het is een waardevolle toevoeging aan uw pedicurepraktijk, waardoor u professionele behandelingen kunt uitvoeren met precisie en gemak.

 

technische details

Motor

Gewicht: 2,7 kg
Afmeting: B205 x H160 x D220 mm
Volume: Max 48 dB (A)

3 geheugenfunctie

 

Handstuk

Toerental: 4.000 - 40.000 tpm
Lengte: 150 mm
Gewicht: 140 g
 

Reiniging

Reinig de pedicuremotor met de Schülke Mikrozid alcoholvrije doekjes. Deze gebruiksklare doekjes verwijderen al het vuil en beschermen tegen bacteriën, virussen en schimmel.

LET OP: Gebruik de doekjes niet op het handstuk van de motor. Wanneer er vocht in het handstuk komt kunnen de lagers vastroesten. 

© 2016 - 2024 PEDICUREPUNT HEERS | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel