Oil and More

Oil 'n More

Oil 'n More is een door Asha Debi Tewari samengestelde huidverzorgingslijn.

asha praktijk

De producten van Oil ’n More worden uitsluitend met natuurlijke ingrediënten vervaardigd. Daarmee onderscheiden de producten van Oil ‘n More zich van veel andere 

verzorgingsproducten die synthetische of chemische ingrediënten bevatten.

De basis van de producten van Oil ‘n More wordt gevormd door olijfolie met toevoegingen van natuurlijke essentiële oliën. Voorbeelden daarvan 

zijn: Tea-tree olie, Citroen olie, Eucalyptus olie, Amandel olie, Macadamia olie, Kaneel olie, Lavendel olie, Sandelhout olie, Gember olie en andere.

Essentiële oliën worden uit bloemen, bomen, wortelen, struiken en zaden gewonnen. De oliën zijn van vitaal belang voor het groeien van planten en beschermen deze tegen ziektes en invloeden van buitenaf. Vanwege deze bijzondere eigenschappen kunnen essentiële oliën ook weldadig en soms zelfs geneeskrachtig zijn voor de mens.

De ontwikkeling van de producten is gebaseerd op jarenlange ervaring en kennis van Oil ‘n More. Elk product van Oil ‘n More kent een unieke samenstelling van natuurlijke ingrediënten gebaseerd op de werking die er van uit gaat. Essentiële oliën kunnen bijvoorbeeld een reinigende, kalmerende, verjongende of energieke werking op lichaam en geest hebben.
Sommige producten bevatten naast essentiële oliën andere natuurlijke ingrediënten zoals kruiden en Manuka honing. Manuka honing staat bekend om een zeer hoge antibacteriële werking.

De eerste productlijn van Oil ‘n More is speciaal ontwikkeld voor de voeten. De Oil ‘n more milde formule voor de voeten is voor gebruik bij een droge huid en lichte zwemmerseczeem. De extra formule is effectief tegen extreme zwemmerseczeem en kalknagels.

 

 • Oil & more EXTRA formule Zwemmerseczeem & schimmelnagel 50ml
  Oil & more EXTRA formule Zwemmerseczeem & schimmelnagel 50ml

  De extra formule is een verzorgingsproduct dat is samengesteld voor de droge/schilferige huid, extreme huidirritatie tussen de tenen en kalknagels.
  bevat:tea tree olie, citroen olie, eucalyptus olie en Manuka honing, die samen een…

  € 8,50
 • Oil en more Wart'n More
  Oil en more Wart'n More

  Wart'n More heeft een krachtige samenstelling van antibacteriële essentiële oliën.Geschikt als ondersteuning bij wratten behandelingWart ‘n More is een olie met een krachtige samenstelling gebaseerd op antibacteriële…

  € 5,75
© 2016 - 2019 PEDICUREPUNT HEERS | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel