ARGAAN olie 100 procent

Waarom is Arganolie Goed voor Je Nagels?

Natuurlijke Nagelverzorging

1,547 Bezichtigingen

Waarom is Arganolie Goed voor Je Nagels?

Arganolie is erg populair vanwege zijn anti-verouderingseigenschappen en vanwege het goede wat het doet voor huid en haar. Maar wist je dat Arganolie ook erg goed is voor je nagels?

Er zijn maar weinig mensen die veel om hun nagels geven. En als we er dan al aandacht aan besteden is het meestal met een schaartje of met nagellak. Geknipte en gelakte nagels zien er mooi uit maar nagels hebben meer verzorging nodig dan alleen een schaartje en nagellak.

Met alles waar we onze nagels voor gebruiken is het best wel gek dat we ze niet de verzorging geven die ze nodig hebben. Nagels vormen bescherming voor de zachte huid die eronder zit, en we gebruiken ze voor een heleboel dingen. We gebruiken nagels om te krabben bij jeuk, om te typen, iets af te krabben en zelfs om brieven, pakketjes of blikjes frisdrank te openen. We tikken ermee op tafel wanneer we ons vervelen of ergeren, en soms gebruiken we ze als verdediging tegen mensen die ons pijn willen doen. De lijst van dingen die we met onze nagels doen is eindeloos, ik heb er zo maar een paar opgenoemd.

Voor Je Nagels Zorgen met Arganolie

Voor je nagels zorgen is meer dan ze alleen een kleurtje geven. Het is zelfs zo dat veel nagellak giftige ingrediënten bevat waarvan niet alleen de nagels broos worden maar die ook onze gezondheid schade kunnen berokkenen. Bovendien kan lakken je nagels uitdrogen. Droge nagels zijn gevoelig voor splijten, breken of chippen. En de meesten van ons lopen vast niet graag rond met gebarsten, gechipte, gebroken of gespleten nagels. Dat is niet alleen onplezierig om naar te kijken maar ook oncomfortabel.

Marokkaanse Arganolie is een product dat je beslist in je nagelverzorgingspakket moet hebben zitten. De olie zit vol met Vitamine E en essentiële vetzuren. Vitamine E versterkt de nagels en beschermt ze tegen schade. De essentiële vetzuren in de olie conditioneren ook de nagelriemen. Arganolie bevordert eveneens de gezonde groei van nagels.

 • Bio Argan olie, 15 ml, flesje met borsteltje
  Bio Argan olie, 15 ml, flesje met borsteltje

  WAAROM IS ARGANOLIE GOED VOOR JE NAGELS?Natuurlijke Nagelverzorging

  Arganolie is erg populair vanwege zijn anti-verouderingseigenschappen en vanwege het goede wat het doet voor huid en haar. Maar wist je dat Arganolie ook erg…

 • Bio Argan olie, 5 ml, flesje met borsteltje
  Bio Argan olie, 5 ml, flesje met borsteltje

  Argan olie 100 procentWaarom is Arganolie Goed voor Je Nagels?Natuurlijke NagelverzorgingArganolie is erg populair vanwege zijn anti-verouderingseigenschappen en vanwege het goede wat het doet voor huid en haar. Maar wist je dat…

 • Bio Argan plus olie, 15 ml
  Bio Argan plus olie, 15 ml

  Bio Argan plus olie

  Argan olie

  Masseren van pijnlijke gewrichten en spieren;

  Verzorgen of voorkomen van zwangerschapsstriemen;

  Verzorgen van nagelriemen;

  Verzorgen van lippen;

  Behandelen van acne, eczeem en…

© 2016 - 2019 PEDICUREPUNT HEERS | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel