Voet en hand maskers, Keratine behandeling

De sensatie uit Amerika vanaf nu ook in Nederland: kERATINE Handschoenen en Sokken, de unieke combinatie van 100% natuurlijke Keratine en Vitamine E. Versterkt de nagels, maakt de nagelriemen los en en de huid voelt zacht als zijde aan. Nu met kennismakingsaanbieding.

Feel the difference

Ze zijn het 100% natuurlijke en verzorgende alternatief van de paraffine pakking. Makkelijk in gebruik en in te zetten tijdens pedicure behandelingen, nagel styling behandelingen of tijdens iedere huid of body behandeling

hierdoor geeft u tijdens de manicure en of pedicure de handen en of voeten een enorme verzorgings boost door de aanwezigheid van keratine. De verstevigende nagels en verzorgde handen en of voeten zien er weer stralend uit!

Waarom is dit een aanrader?

*Keratine: is een nagel versterker

*Urea: is vochtinbrengend

*Vitamine E: is een anti-aging en anti-oxidant

Voordelen van Keratine Sokken en handschoenen
De keratine sokken en of handschoenen zijn een effectieve en gemakkelijke manier om kloven, de droge huid en nagels te behandelen. Het product bevat dan ook alles om een cosmetische behandeling mee uit te voeren. Een groot voordeel is dat je geen water hoeft te gebruiken tijdens de behandeling met dit product, dus ook ambulant toe pasbaar en nooit geen geknoei met water. Daarnaast voedt het de nagels en huid wat als het ware voor een beschermlaag zorgt. Naast de keratine in het product die plantaardig is, bevatten de keratine sokken en handschoenen ook copaiba olie, Lipex preact en vitamine E. Door de copaiba olie is het ook geschikt voor de oudere huid én tegen schimmelnagels. Door al deze bestand delen ook zeer geschikt voor de risico cliënt.

let op ; Heeft iemand een noten allergie dan kun je deze producten niet gebruiken ( er zitten natuurlijke bestanden in uit de Braziliaanse noot) Lees hieronder waarom deze noot zo bijzonder en goed is. Bij een noten allergie de BB producten gebruiken uit de rijstekiem lijn ( zie in de webshop bij BB producten)

Paranoten ofwel de Braziliaanse noot

De paranoot vind je voornamelijk in Brazilie. Deze noot kreeg bekendheid in Europa nadat een Spaanse officier zijn uitgehongerde bemanning paranoten te eten gaf. Als gevolg van de energie- en voedingswaarde van de paranoot, was de bemanning weer snel hersteld.

Opvallende boom

De paranoot ofwel Braziliaanse noot, lijkt op een kokosnoot en groeit aan een boom van 40 tot 60 meter hoog en een doorsnede van circa twee meter. Deze opvallende bomen staan vooral in het Braziliaanse Amazonegebied. Het is een enorme boom die boven alles en iedereen uit toornt. Van november tot en met maart vallen de rijpe vruchten (harde, kegelvormige hulzen) uit de boom. Deze hulzen bevatten elk acht tot twaalf zaden, de voor ons bekende paranoten in de dop.

Gezondheid

botanic_brazil_nuts.jpg Doordat de paranoten in de rijke grond in het zonovergoten Amazonegebied groeien bevatten ze veel selenium. Een handje paranoten bevat minstens 480% van de hoeveelheid selenium die we iedere dag nodig hebben. Selenium is een belangrijke antioxidant, net zoals vitamine E. Paranoten hebben ook een hoog fosforgehalte. Fosfor zorgt ervoor dat tanden en botten sterk blijven.

Toepassingen zie je in onderstaande film.

Let op bij een oncologische voet en een voet met neuropatische pijnen nooit de nagelriem terug duwen ! Controleer de allergie mogelijkheden altijd bij deze cliënten groep en bij het toedienen van een massage deze nooit hoger dan level 1 geven.Ook geen warmte pads gebruiken bij iemand met het hand voet syndroom.

Advies is na het aanbrengen van de socks and gloves altijd een badstof sok of handschoen aan te doen ( welke in de webshop terug te vinden is onder de BB artikelen) dit gedurende minimaal 10 en maximaal 15 minuten te laten zitten en naar believen een warmte pad in de handpalm of onder de voetzool te leggen. Ook deze is te bestellen via de BB artikelen. Hierna alles verwijderen en de behandeling afmaken zoals in het filmpje te zien is.

https://youtu.be/4Iuaa308JpQ

 

 

 • Keratine handschoenen, Padipuur salonverpakking,
  Keratine handschoenen, Padipuur salonverpakking,

  Makkelijk te gebruiken en milieuvriendelijke verpakking voor éénmalig gebruik. Bevat alles voor een ongelooflijk eenvoudige SPA manicure of pedicure behandeling. Samengesteld uit 100% plantaardige actieve ingrediënten,…

  € 3,40
 • Keratine sokken, Padipuur salonverpakking
  Keratine sokken, Padipuur salonverpakking

  Makkelijk te gebruiken en milieuvriendelijke verpakking voor éénmalig gebruik. Bevat alles voor een ongelooflijk eenvoudige SPA manicure of pedicure behandeling. Samengesteld uit 100% plantaardige actieve ingrediënten,…

  € 3,40
 • Padipuur Glove Wellness Kit, handen
  Padipuur Glove Wellness Kit, handen

  Padipuur verkoop verpakking voor de handenDezelfde set als voor gebruik in de salon maar dan in luxe geschenkverpakking.Bevat 1 paar Sock of Glove, folder, vijl en bokken pootje.

  € 4,50
 • Padipuur Glove Wellness Kit, voeten
  Padipuur Glove Wellness Kit, voeten

  Padipuur Glove Wellness Kit voor voetenPadipuur verkoop verpakkingDezelfde set als voor gebruik in de salon maar dan in luxe geschenkverpakking.Bevat 1 paar Sock of Glove, folder, vijl en bokken pootje.

  € 4,50
 • VOET-VLIESMASKER ORANGE-LEMONGRASS
  VOET-VLIESMASKER ORANGE-LEMONGRASS

  Ervaar een voetbehandeling als nooit tevoren. Intensieve zorg en een moment van ontspanning en rust. De rijke combinatie van sheaboter, macadamia en kokosolie voorziet zelfs de droogste voeten van voldoende verzorgende stoffen.…

  € 4,95
 • Sence Voetmasker Hydraterend 1 paar
  Sence Voetmasker Hydraterend 1 paar

  SenceBeauty Voetmasker - Hydraterend - 1 paarDit voetmasker is een intensieve behandeling voor voeten die een beetje liefde & verzorging kunnen gebruiken. De formule is dermatologisch getest en voedt, hydrateert en verzacht droge…

  € 2,75
 • Sence Hydraterend Handmasker voor Droge Handen 1 paar
  Sence Hydraterend Handmasker voor Droge Handen 1 paar

  SenceBeauty Hydraterend Handmasker Treatment voor Droge HandenVoelen je handen droog, dof en hebben ze wat liefde nodig? Trek de vochtinbrengende handmasker handschoenen van SenceBeauty aan en leun 20 minuten achterover terwijl…

  € 2,75
 • Sence Voetmasker Exfoliërend 1 paar
  Sence Voetmasker Exfoliërend 1 paar

  SenceBeauty Voetmasker - Hydraterend - 1 paarHet maakt niet uit welk seizoen het is, we houden allemaal van zijdezachte voeten! SenceBeauty's exfoliërende voetmasker maakt dit makkelijk: gewoon aandoen zoals sokken en het masker…

  € 2,75
© 2016 - 2022 PEDICUREPUNT HEERS | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel