-44%

Vorige Artikel 5 van 12 Volgende

Pedicure opvangschaal fel roze

€ 45,00 € 25,00 (exclusief btw)

Gemakkelijk te gebruiken en comfortabel
De flexibele bak is gemaakt van siliconenrubber waardoor hij opvouwbaar en onbreekbaar is. Het materiaal en de vorm voelen altijd warm en zacht aan, waardoor het een comfortabel hulpmiddel is voor uw klanten. Het lichte gewicht maakt het ook een interessant hulpmiddel voor mobiele pedicures die geen speciale pedicurestoel gebruiken

Hygiënisch en efficiënt
Spuitresten, dode huidcellen, eelt en teennagels worden opgevangen en kunnen op de juiste manier worden afgevoerd, wat zorgt voor een efficiënte en hygiënische behandeling. De opvangbak is bestand tegen allerlei agressievere vloeistoffen, zoals aceton of alcohol. Deze vloeistoffen zullen nooit de kleur van de tray aantasten. Het is gemakkelijk te onderhouden: het is gemakkelijk te reinigen met een pH-neutrale zeep.

De flexibele opvangschaal is gemaakt van siliconenrubber waardoor hij opvouwbaar en onbreekbaar is. Het materiaal en de vorm voelen altijd warm en zacht aan, waardoor het een comfortabel hulpmiddel is voor uw klanten. Het lichte gewicht maakt het ook een interessant hulpmiddel voor mobiele pedicures die geen speciale pedicurestoel gebruiken.

© 2016 - 2021 PEDICUREPUNT HEERS | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel