Vorige Artikel 3 van 3 Volgende

Gitter Tape Large AcuTop, 1 sheet van 2 stuks

€ 0,99 (exclusief btw)

Deze AcuTop medische tapes zijn gemaakt op basis van traditionele acupunctuur principes. De Gitter tapes zijn goed te combineren met een kinesiologie tape behandeling. Raster tape van AcuTop is een huidvriendelijke en medicinale tape die succesvol door fysiotherapeuten en acupuncturisten wordt toegepast bij het behandelen van triggerpoints, pijnpunten en acupunctuurpunten.

Daarnaast word deze Gitter tape gebruikt voor het activeren van de lymfestations en ook bij fibromyalgie patiënten. U kunt de acupunctuur pleisters aanbrengen op vrijwel alle lichaamsdelen. Na het aanbrengen van deze niet-elastische acupunctuur pleister wordt een duidelijke vermindering van pijn ervaren. Zoek de plek op uw lichaam waar de pijn zich bevindt en breng op deze plek een rasterpleister aan.

Deze zijdezachte acupunctuur tape wordt veel toegepast bij pijnbestrijding, bewegingsbeperkingen, sportverzorging, hoofdpijn en oorsuizen. Deze acupunctuur tape beïnvloedt de energiebanen (meridianen) in het lichaam om de energie weer ongestoord te laten vloeien en daardoor het zelfgenezend vermogen van het lichaam te activeren. Het materiaal van de Gitter tape is van hoogwaardige kwaliteit en belemmert u niet tijdens het werk, sport of vrije tijd.

Met de watervaste tape kunt u zonder problemen zwemmen en douchen. U hoeft hiervoor de patch niet opnieuw aan te brengen. De latexvrije pijnpleisters zijn zonder toevoeging van medicijnen en kunnen meerdere dagen blijven zitten. Bij voorkeur de patch diagonaal plakken. Niet gebruiken op wondjes.

1 blad van 2 stuks

© 2016 - 2022 PEDICUREPUNT HEERS | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel