Vorige Artikel 2 van 5 Volgende

Gitter Tape Medium AcuTop, 1 blad, 6 stuks

€ 0,90 (exclusief btw)

Raster tape

Deze raster tape beïnvloedt de energiebanen (meridianen) in het lichaam om de energie weer ongestoord te laten vloeien en daardoor het zelfgenezend vermogen van het lichaam te activeren. Raster tape van AcuTop is een huidvriendelijke en medicinale tape die succesvol door fysiotherapeuten en acupuncturisten wordt gebruikt bij het behandelen van triggerpoints, pijnpunten en acupunctuurpunten.

Deze raster tape voelt zijdezacht aan en is uitermate geschikt bij bestrijding van pijn, beperkingen in bewegingen, sportverzorging, oorsuizen en hoofdpijn. Daarnaast is de Gitter tape zeer effectief bij het stimuleren van lymfestations. Ook fibromyalgie patiënten kunnen deze pleister gebruiken. Op vrijwel alle delen van het lichaam kunt u de rastervormige patches aanbrengen. De pijnpleisters zijn latexvrij en zonder toevoeging van medicijnen.

Gitter tapes kunnen meerdere dagen blijven zitten. Het materiaal van de Gitter tape is van hoogwaardige kwaliteit en belemmert u niet tijdens het werk, sport of vrije tijd. Met de watervaste tape kunt u zonder problemen zwemmen en douchen. U hoeft hiervoor de patch niet opnieuw aan te brengen. De Gitter tapes zijn goed te combineren met een kinesiologie tape behandeling. Niet gebruiken op wondjes.

AcuTop medische tapes zijn gemaakt op basis van traditionele accupunctuur principes. Na het aanbrengen van deze niet-elastische acupunctuur pleister wordt een duidelijke vermindering van pijn ervaren. Zoek de plek op uw lichaam waar de pijn zich bevindt en breng op deze plek een rasterpleister aan. Bij voorkeur de patch diagonaal plakken.

© 2016 - 2021 PEDICUREPUNT HEERS | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel