Vorige Artikel 2 van 7 Volgende

Kloven wonder 75ml prijs op aanvraag

Kloven wonder is een multi-verzorgingscomplex van vocht inbrengende ureum (15%) en teunisbloemolie uitermate geschikt voor de effectieve verbetering van de belaste huidstructuur en in het bijzonder voor die van diabetici.

Door de keratine oplossende werking maakt ureum de hoornlaag los en versnelt het de afschilfering waardoor een verdikking van de huid, die normaal gesproken tot vorming van kloven en barsten in de huid leidt, wordt voorkomen.

Teunisbloemolie verbetert de huidstructuur. Daarnaast bevat Kloven wonder als werkzame stoffen avocado-olie, een speciaal algenextract en allantoïne, wat de wondheling en het gladder worden van de huid stimuleert en de vorming van nieuwe cellen ondersteund.

Gebruiksaanwijzing Overdag meerdere keren, afhankelijk van behoefte, dun op de aangedane plaatsen inmasseren. 's Nachts in twee lagen (eerst dun, dan dikker) op de huid aanbrengen.

Het resultaat: een zachte, soepele en bijna klovenvrije huid.

De crème is dermatologisch getest en aan te bevelen voor diabetici.

 

Te gebruiken bij:

 

Eelt vorming

Kloven

 

Werkzame stoffen o.a.

 

Vocht gevende ureum (15%) verweekt de door zijn keratine oplossende eigenschap de eeltlaag, versneld de verwijdering van eelt en verminder / vertraagd nieuwe aangroei van eelt.

Teunisbloemolie verbetert de huidstructuur.

Avocado olie, het speciale algenextract en allantoïne bevorderen wondgenezing en een soepele huid. Het ondersteunt de cel vernieuwing.

Prijs 3.75 

© 2016 - 2021 PEDICUREPUNT HEERS | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel