Vorige Artikel 8 van 12 Volgende

Prontoman Schuim 100 ml

€ 6,90 (exclusief 21% btw)
Voorraad 1 stuk
Aantal

ProntoMan voetverzorgende schuim 100ml

Voetverzorgend schuim met antimicrobiële en anti mycotische bescherming

Eigenschappen ProntoMan voetverzorgende schuim:

ProntoMan voetverzorgend schuim is een gebruiksklaar schuim voor de dagelijkse verzorging van de belaste en zeer gevoelige huid. De verzorgende werking van panthenol verbetert het huidbeeld en houdt de fysiologische huidstructuur in stand. Het polyhexanide-betaïne-complex dat in het schuim zit, beschermt tegen multiresistente (MRSA) en mycotische verwekkers. ProntoMan voetverzorgend schuim laat een antimicrobieel beschermingslaagje achter op de huid, voorkomt onaangename geurtjes en houdt ziekte- en infectieverwekkers op een veilige manier tegen.

ProntoMan voetverzorgend schuim is uitstekend geschikt om de huid een voorbehandeling te geven voordat de steun- of antitrombosekousen worden aangetrokken. De huid wordt beschermd tegen uitdroging, infecties en irritaties en de kousen zijn gemakkelijker aan te trekken.

Dankzij zijn milde formule is ProntoMan voetverzorgend schuim net zo goed vooral voor personen die een verhoogd risico op MSRA lopen (bijv. diabetici) aan te bevelen als voor mensen met een allergie. Door de uitstekende dermatologische verdraagzaamheid kan de beschadigde huid pijnloos en veilig worden ontsmet en wordt de genezing bespoedigd.

ProntoMan voetverzorgend schuim bevat geen cytotoxische, prikkelende of sensibiliserende eigenschappen en kan zonder bezwaar langdurig worden gebruikt.

Gebruiksaanwijzing ProntoMan voetverzorgend schuim:

ProntoMan voetverzorgend schuim aanbrengen op de te behandelen voeten en benen en zacht in de huid masseren. Bij een zeer vermoeide en belaste huid is het aan te bevelen de behandeling zowel ’s morgens als ’s avonds toe te passen.

Prontoman Schoen protect is uitermate geschikt als ondersteuning van laserbehandelingen t.b.v. Mycose en voetschimmel.

Veiligheidswaarschuwingen:
ProntoMan voetverzorgend schuim niet gelijktijdig met zeep, zalf, olie of gels gebruiken. Mag niet worden toegepast bij personen die allergisch zijn voor een van de inhoudsstoffen. Fles na gebruik sluiten en beschermen tegen directe zonnestralen. Een aangebroken fles binnen 12 weken opmaken. Uitsluitend voor uitwendig gebruik, niet innemen.
 

© 2016 - 2019 PEDICUREPUNT HEERS | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel